FORSIDE

NYHEDER

PRODUKTINFO HUND

PRODUKTINFO KAT

HUNDE PRODUKTER

KATTE PRODUKTER

KONTAKT

 

 


Produktinfo hund


Nutra Nuggets - Hund

 

 
Nutra Nuggets - Hund

Produceres efter præcise opskrifter og med samme høje kvalitet af råvarer hver gang, for at give en balanceret kost med et overlegent resultat. NUTRA NUGGETS giver din hund et koncentreret, førsteklasses fuldfoder til den rigtige pris.

Koncentreret fuldkost
NUTRA NUGGETS indeholder kun råvarer af højeste kvalitet. Resultatet er et fuldfoder, som din hund behøver for at holde vægt og energi på rette niveau – med de rigtige vitaminer og mineraler. En smagsoplevelse, som din hund vil elske.

Mindre afføring
NUTRA NUGGETS indeholder nøje udvalgte kødproteiner og vegetabilske råvarer for at garantere et letfordøjeligt foder, der optages i kroppen og mindsker afføringsmængden.

Ingen kunstige smags- og farvestoffer
NUTRA NUGGETS er letfordøjeligt og fri for tilsætningsstoffer i form af kunstige smags- og farvestoffer.

Omega-3 og Omega-6
Fedtsyrerne Omega-3 og Omega-6 er de byggesten, som hjælper til med at styrke din hunds helbred. Som Omega-6 kilde anvendes kyllingefedt af højeste kvalitet, og for Omega-3’s vedkommende anvendes hørfrø. Hørfrø bevarer smagen, til forskel fra fiskeolier, som kan give uønsket smag og lugt, og som kan blive harske, hvis de ikke anvendes korrekt.

Den rigtige balance mellem fedtsyrerne giver et aktiv-t immunforsvar, der mindsker risikoen for bl.a. hjerte- og nyresygdomme samt kræft. Samtidig giver den rigtige balance et højere udbytte af kosten og mindsker risikoen for infektioner ved f.eks. insektbid og sår, samt ved tør og kløende hud, der i visse tilfælde er en forløber for hudsygdomme. Din hund får en frisk og fugtighedsbevarende hud, og en glansfuld, blød pels.

Essentielle mineraler
I NUTRA NUGGETS findes askeprotein-kilder, der indeholder livsvigtige mineraler. Askeproteinet er afstemt i det helt rigtige forhold til din hund, da for store doser af askeprotein kan give helbredsproblemer.

E-Vitamin
NUTRA NUGGETS er naturligt konserveret med E-vitaminer, der stabiliserer næringsindholdet og hjælper med til at holde maven i orden.

Mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde)
Disse to ingredienser samarbejder for at styrke ledbrusken og forebygger ledskader. Dette er specielt vigtigt for ældre og/eller meget aktive hunde, da sliddet ellers kan være stort. Tilsat i udvalgte fodertyper.

God økonomi
Dagsrationen kan i visse tilfælde skæres ned til det halve sammenlignet med -andre fabrikater. Det giver en god økonomi, da foderomkostningerne holdes nede.

100% garanti
Din hund får den bedste ernæring til en konkurrencedygtig pris. Sammenlign gerne med andre. Er du ikke tilfreds med NUTRA NUGGETS, så refunderer vi varen til indkøbspris. Du skal blot returnere emballagen, fortælle os hvor og hvornår du har købt foderet, og lade os vide, hvad der efter din mening er galt med produktet – ellers kan vi jo ikke blive bedre.

Her finder Du altid de bedste produkter nyheder - vi gør forskellen!

  
 

 

 
 
 
 

 

       

 

SYDKYSTENS DYREFODER © | LILLE SKENSVED | TELEFON: +45 28 71 71 28 | E-MAIL: info@sydkystensdyrefoder.dk

 Copyright © SYDKYSTENSDYREFODER.DK - All Rights Reserved.