FORSIDE

NYHEDER

PRODUKTINFO HUND

PRODUKTINFO KAT

HUNDE PRODUKTER

KATTE PRODUKTER

KONTAKT

 

 


Produktinfo kat


Nutra Nuggets - Kat

Nutra Gold - Kat

 

 
Nutra Gold til kat

NutraGold® ved at katte ikke er små hunde. Katte er på mange måder unikke – og det gælder også for deres ernæring.

Af denne grund har NutraGold® udviklet en hel foderserie, der er specielt udviklet til at opfylde de særlige ernæringsbehov hos katte.

Alle NutraGold®-foderprodukter til fuldvoksne katte er fremstillet til at opnå den rette urin-pH-balance og nedsat indhold af magnesium, hvilket bidrager til at sikre sunde urinveje hos katten.

Super Premium NutraGold®
Pro-produkterne har følgende fordele:

De friskeste og kvalitetsmæssigt bedste ingredienser.
Fersk kød – den primære ingrediens i alle vore produkter, undtagen vores fedtfattige produkt, hvor fersk kød er den sekundære ingrediens.

Kontrolleret askeindhold i alle foderprodukter giver bedre smag og øget fordøjelighed.

Omega-6/Omega-3-system – i balanceret forhold, der dokumenteres af forskningen. Medvirker til at sikre din kat sund hud og smuk pels.

Styrker leddene i alle foderprodukter til fuldvoksne katte. Senior Cat og Healthy Weight Adult Cat indeholder indeholder mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde) der hjælper kroppen med at holde ledende sunde og smertefri.

Sundhedsfremmende indhold af hele korn, ris og havre, der er et letfordøjeligt supplement af kulhydrater.

Frugt og grøntsager er kilde til naturlige antioxidanter, som styrker immunforsvaret.

Kyllingemel samt æggeprotein, der er et fremragende supplement af proteiner og aminosyrer.

Energitæt – mindre fodermængder påkrævet, og derfor mindre afføring at fjerne.

Ingen tilsætning af biprodukter.

Konservering med naturligt E-vitamin.

Bekæmpelse af hårboller
NutraGold
® ’s tre foderprodukter med hårbollebekæmpelse benytter et unikt tovejssystem, der hjælper til at hindre generende og ind imellem sundhedsskadende hårboller.

Sund hud og pels
Da kløe i huden eller en usund pels kan bevirke, at katten vasker sig meget, hvilket fremkalder forøget fældning og forøget indtagelse af hår, har NutraGold
® udviklet alle kattefoderprodukter til at fremme en sund hud og pels. Dette betyder mindre irritation og mindre fældning – så katten ikke indtager så store mængder hår.

Et sundt fordøjelsesapparat
NutraGold
®’s kæledyrsfoder indeholder en banebrydende fiberformel, der bidrager til at opretholde et sundt fordøjelsesapparat hos katten og letter passagen af hår, som katten har slugt under sin pelspleje, gennem fordøjelseskanalen.

Denne fiberformel indeholder cikorierodekstrakt,
cellulose og roetrævler, der giver følgende fordele:

Fruktooligoakkarider, der også betegnes inulin eller cikorierodekstrakt, er et ikke-fordøjeligt kulhydrat, der tjener som fødekilde for vækstfremmende bakterier i tarmen. Disse nyttige bakterier kan udnyttes i denne fødekilde, mens sygdomsfremkaldende bakterier ikke kan. Dette fører til en sundere bakterietilstand, der fremmer bedre optagelse af næringsstofferne. Forskningen har endvidere vist, at denne ingrediens faktisk kan fjerne en del af den ubehagelige lugt ved kattens afføring.

Cellulose er et ikke-forgærende fiber, der gør det lettere for hår, som katten har slugt, at passere gennem fordøjelseskanalen.

NutraGold® ved at katte ikke er små hunde. Katte er på mange måder unikke – og det gælder også for deres ernæring. Af denne grund har NutraGold® udviklet en hel foderserie, der er specielt udviklet til at opfylde de særlige ernæringsbehov hos katte. Alle NutraGold®-foderprodukter til fuldvoksne katte er fremstillet til at opnå den rette urin-pH-balance og nedsat indhold af magnesium, hvilket bidrager til at sikre sunde urinveje hos katten.

Her finder Du altid de bedste produkter nyheder - vi gør forskellen!

  
 

 

 
 
 
 

 

       

 

SYDKYSTENS DYREFODER © | LILLE SKENSVED | TELEFON: +45 28 71 71 28 | E-MAIL: info@sydkystensdyrefoder.dk

 Copyright © SYDKYSTENSDYREFODER.DK - All Rights Reserved.