FORSIDE

NYHEDER

PRODUKTINFO HUND

PRODUKTINFO KAT

HUNDE PRODUKTER

KATTE PRODUKTER

KONTAKT

 

 


Produktinfo hund


Nutra Nuggets - Hund

Nutra Gold - Hund

 

 
Nutra Gold - Hund

Hvis du har brug for et luksuskvalitetsfoder, der er udviklet til at fremme livslang sundhed, skulle du prøve NutraGold®, som er specielt udviklet for sundhed, udseende, trivsel og vitalitet.

Nutra Gold er en komplet serie af luksuskvalitetsprodukter med fersk kød, der hver især er udviklet til at opfylde dyrets krav i en bestemt livsfase.

NutraGold® er baseret på fersk – aldrig frosset – lamme- eller kyllingekød, der sikrer god smag og det optimale, balancerede indhold af aminosyrer.

Super Premium NutraGold®
Pro-produkterne har følgende fordele:

De friskeste og kvalitetsmæssigt bedste ingredienser.
Fersk kød – den primære ingrediens i alle vore produkter, undtagen vores fedtfattige produkt, hvor fersk kød er den sekundære ingrediens.
Kontrolleret askeindhold i alle foderprodukter giver bedre smag og øget fordøjelighed.
Omega-6/Omega-3-system – i balanceret forhold, der dokumenteres af forskningen. Medvirker til at sikre din hund sund hud og smuk pels.
Styrker leddene i alle foderprodukter til fuldvoksne hunde.
Sundhedsfremmende indhold af hele korn, ris og havre, der er et letfordøjeligt supplement af kulhydrater.
Frugt og grøntsager er kilde til naturlige antioxidanter, som styrker immunforsvaret.
Kyllinge- og lammemel samt æggeprotein, der er et fremragende supplement af proteiner og aminosyrer.
Energitæt – mindre fodermængder påkrævet, og derfor mindre afføring at fjerne.
Ingen tilsætning af biprodukter.
Konservering med naturligt E-vitamin.

Ledstyrkende system
Den brusk, som findes i leddene, er ikke alene beregnet på at absorbere stød, men også at smøre leddene. Det er derfor vigtigt
at sikre, at ledbrusken er sund, så dyret altid kan bevæge sig uden smerter. Kroppen producerer naturligt glucosamin og chondro-itin i små mængder, som bidrager til at vedligeholde, reparere og hæmme ødelæggelsen af ledbrusken.

NutraGold® indeholder mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde), der hjælper kroppen med at holde leddene sunde og smertefri.

NutraGold® Adult Dog, Lamb & Rice Adult Dog, Salmon og potato ADULT DOG indeholder alle mel af skaldyr (glucosaminkilde) i mængder på 300 mg/kg og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde) i mængder på 100 mg/kg.

NutraGold® Senior Dog til ældre hunde indeholder 1200 mg/kg mel af skaldyr (glucosaminkilde) og 400 mg/kg fjerkræsbrusk (chondroitinkilde), der yderligere hjælper fuldvoksne dyr.

Kontrolleret askeindhold
NutraGold
® er udviklet med et lavere indhold af aske og fosfor, hvilket fremmer en sund nyrefunktion. Aske er den ikke-fordøjelige del af dyrefoderet og består primært af kalcium, fosfor og andre mineraler.

Et højt askeindhold har en negativ indvirkning på både smag og fordøjelighed, og ved fuldvoksne dyr kan et højt askeindhold også have en negativ indflydelse på sundheden. Så når askeindholdet nedsættes, forbedres smagen og fordøjeligheden – lige som de sundhedsmæssige fordele.

De følgende sider hjælper dig til at finde ud af, hvilket NutraGold® -foder der er det bedste for netop din hund.

Her finder Du altid de bedste produkter nyheder - vi gør forskellen!

  
 

 

 
 
 
 

 

       

 

SYDKYSTENS DYREFODER © | LILLE SKENSVED | TELEFON: +45 28 71 71 28 | E-MAIL: info@sydkystensdyrefoder.dk

 Copyright © SYDKYSTENSDYREFODER.DK - All Rights Reserved.